ILU JA MOOD

Foto! Aasta pärast “Minu imeline muutumine” filmimist

Kas te mäletate telesaatest „Minu imeline muutumine“ Ingat – naist, kes tegi läbi saateajaloo ühe põnevaima muutumise?
Nüüd, aasta pärast viimast võttepäeva, tunneb naine end imeliselt ja naudib täiel rinnal oma uut välimust.

„Kuigi operatsioonidest ja filmimisest on möödas juba rohkem kui aasta, hämmastavad mind tulemused ikka veel. Ma olen oma välimusega väga rahul, minu enesehinnang on tõusnud ja tänu sellele olen rohkem avatud. Need operatsioonid olid mulle väga vajalikud ning muutsid minu elu. Eriliselt hindan ma ninaoperatsiooni, sest tunnen nüüd lõhnu palju paremini ja peeglisse vaadates taban end tihti just oma nina imetlemast. Suured tänud, Christinas Clinic!

Christinas Clinic on kliinik, mis areneb pidevalt ja võin enda kogemustest kinnitada, et nad pakuvad alati parimat kvaliteeti oma patsientidele. Kui Sa mõtled esteetilise kirurgia peale – rindade suurendamine, nina-, silmalaugude või kõrvade plastikad, facelift, rasvaimu jpm – pane julgelt aeg konsultatsioonile, sest karta ei ole mitte midagi aga võita väga palju.“

Vaata enne-pärast pilte ja loe rohkem siit!

Back to top button
Close