ILU JA MOOD

Janne kogemuslugu: Minu esimene botox

Mäletate, mõni aeg tagasi kirjutasin, kuidas ma Christinas Clinicus huuli korrigeerimas käisin?

Tegelikult olid mind lisaks ebasümmeetrilistele huultele väga pikka aega häirinud ka vaod otsmikul ja kurjakorts silmade vahel. Kuna pärast esmakordset kliiniku külastamist olin tulemustest suures vaimustuses ning hirm süstide ees kadunud, otsustasin taas sammud sinna seada, et kortsukesi iluda.

Olin elevil – ikkagi minu esimene „botox“. Protseduur oli täiesti valutu ja võttis vaid mõne hetke. Arst silus süstidega kurjusekortsu ning vaod laubal. Seejärel kandis ta nahale kergelt tooniva kreemi ja võisingi tööle tagasi minna. Mis kõige parem – mitte keegi ei märganud, et oleksin midagi teha lasknud. Seepärast botoxit „lõunapausi protseduuriks“ nimetataksegi.

Kliinikus selgitati mulle, et botuliintoksiini süstide tulemused muutuvad nähtavaks järk-järgult, umbes 2–10 päeva jooksul.
Ootusärevus oli suur – tundsin end nagu laps, kes ootab jõule. Ja ma ei pidanud kahetsema.

Hetkel on süstimisest möödunud kuu aega ning olen tulemusega ülimalt rahul. Olen saanud tuttavatelt väga palju positiivseid kommentaare ning mis peamine: peeglisse vaadates tunnen end hästi ja värskena. Nüüd ei ole mul vaja kortsukesi meigiga katta.

Muide, miimika on mul täiesti olemas ja „kivinägu“ ma ei ole.

Mis mulle Christinas Clinicus kõige rohkem meeldib?

Ütlen ausalt: mul on ahvivaimustus, mis on isegi kohati naljakas. Kliinikus on lihtsalt kõik mõnusalt hubane ja professionaalne. Kvaliteedi ja hinna suhe on paigas ning arstid ja vastuvõtt alati ülimalt meeldiv. Kindlasti kasutan selle kliiniku teenuseid ka tulevikus.

Kas tunnete huvi, ms asi on botox? On see ohutu? Kas pärast süste on nägu ilmetu nagu mask? Christinas Clinicu kodulehel on kõigile küsimustele vastused, soovitan lugeda! 

Back to top button
Close