GURMEE / MAITSED

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Väikese hiinapärase nüansiga roog valmib argiõhtul üsna nobedalt. Lisandiks keeda juurde riisi või pastat.

20 – 40 min / 4 portsionit

Retsept:

600 gSea sise – või välisfilee
1 tkSibul
2 tkErivärviline paprika
1 tkMunavalge
1 dlMaisitärklis
1 purkAnanassitükid omas mahlas (227g)
Õli praadimiseks

KASTE:

1 splSojakaste
1 splTomatipasta
0.5 dlRiisiäädikas
3 cm juppIngverijuur
1 tlKoriandripulber
1 tkKüüslauguküüs
1 splPruun suhkur
1 tlMaisitärklis
Sool
Õli

1. Lõika liha, kooritud sibul ja paprikad tükkideks. Klopi munavalge pehmeks vahuks. Veereta lihatükke esmalt munavalgevahus ja siis maisitärklises. Pruunista õlis ja tõsta pannilt ära.

2. Sega kastmeks ananassikonservi vedelik, sojakaste, tomatipasta ja riisiäädikas. Lisa riivitud ingver, koriander, purustatud küüslauk ja suhkur. Vala pannile, kuumuta keemiseni ja lisa väheses külmas vees lahustatud maisitärklis. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta kuni kaste pakseneb. Lisa pannile paprika, sibul, ananass ja liha ning hauta kuni kõik ained on pehmed. Serveeri riisiga.

Close
Close