Laupäev , oktoober 20 2018
Avaleht / GALERII / Sina oled aasta parimat kalatoodet ja kastet proovinud?

Sina oled aasta parimat kalatoodet ja kastet proovinud?

Puhastatud praetud kilud Kimchi kastmes

Eesti Parima Toiduaine konkursi teise hindamispäeva tiitlisaju avas kalatoodete kategoorias võidutsenud Briis sarjas ilmunud Puhastatud praetud kilud Kimchi kastmes AS-ilt DGM Shipping. Kastmete kategoorias tunnustati parima toote tiitliga Valio Eesti ASi Alma Vene DIP! küüslaugu, murulaugu ja sibulaga. 

Võidutooted saavad õiguse kanda edaspidi pakendil tiitlit Eesti Parim Kalatoode 2017 ja Eesti Parim Kaste 2017.

Konkurssi vedava Toiduliidu juhi Sirje Potiseppa sõnul näitasid mõlemas kategoorias esitatud tooted kõrget taset ja pakkusid üllatavaid maitseelamusi.

Kalatoodete kategooria võiduvalemi autor on AS DGM Shipping, mille Puhastatud praetud kilud Kimchi kastmes pälvisid žürii maksimumpunktid tänu tasakaalustatud maitsele ja innovaatilisele kontseptsioonile.

kalatoode
Vene DIP! küüslaugu, murulaugu ja sibulaga.

„Võidutootes on liidetud Eestimaa toidukultuuris traditsiooniline kilu aasiapärase kastmega, mis pakub särtsakat maitseelamust ja võiks muuhulgas aidata tuua kilu lähemale ka neile, kes vürtsikiluna toorest kala tarbida ei soovi,“ sõnas Potisepp.

Kastmete kategoorias teenis hindamiskomisjoni suurima poolehoiu Valio Alma Vene DIP! küüslaugu,  murulaugu ja sibulaga, mis paistab eriti silma uue lähenemise poolest dipikastme põhikomponendile.

„Traditsioonilise hapukoore asemel on baastoorainena kasutatud kohupiimakreemi, mis muudab toote valgurohkemaks ja rasvavaesemaks. Õnnestunud on suurepärane kombinatsioon tervislikumast tootekontseptsioonist ja tuttavlikest maitsetest,“ sõnas Toiduliidu juht.

Vaata lisaks: www.toiduliit.ee

 

Vaata lisaks

club venus

Peogalerii: Club Venus täitus naiseliku ilu ja parima klubimuusikaga

Pealinna popimas ööklubis Club Venus pidutseti taas salapäraste kaunitaride ja müstiliselt heade klubihittide järgi. Toimus …

Hakka meie sõbraks!

Hoia ennast uudistega kursis.